'T HANGT MYN KLÊERS UUT

PRODUCTIE 2024

Boter bij de vis

Boter bij de vis

Eric Schietecatte lijkt een zeer gedreven man. Hij en zijn vrouw Linda wonen in een smaakvol oud herenhuis. Op de eerste verdieping verhuren ze zelfs een flat aan een ondertussen "vriend" geworden Herman Schauvliege. Hier lijkt dus niets aan de hand, doch dit is maar schijn ....
Wat kan een mens allemaal verzinnen om op een gemakkelijke manier geld te ontvangen van alle mogelijke departementen die ons landje rijk is?
Eric Schietecatte is daar ongelooflijk knap in. Zijn vrouwtje Linda vermoedt wel iets van de dubieuze praktijken van haar man, maar die vermoedens zijn van een heel andere aard ...! En nonkel George blijkt ook niet helemaal zuiver op de graat te zijn.
Als op een dag meneer Pernasse (inspecteur Departement Sociale Zekerheid) aan de deur staat, wordt de situatie voor Eric Schietecatte bijna onhoudbaar: hij moet dan ook elke uitspraak voorzichtig wikken en wegen.
Van dan af volgen de dolle verwikkelingen, gekke misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in razend tempo op.
"Boter bij de vis" of een draaimolen met de meest grollige grappen en uitspraken.

Spelers :