'T HANGT MYN KLÊERS UUT

PRODUCTIE 2024

Bestseller

Bestseller

Nog geen jaar geleden kwamen de vrouw en de vader van Bob Vandekerckhove bij een mysterieus auto-ongeval om het leven. De man kan het verlies niet verwerken en zijn dominante moeder maakt daar dankbaar gebruik van om hem als haar kleine jongen te behandelen. Zonder dat zijn moeder het weet, heeft hij echter al ruim twee jaar een verhouding met de chef-boekhoudster van zijn bedrijf.
Zijn dochter Amber ligt steeds met haar oma in de clinch, omdat die haar weinig ruimte geeft om een eigen leven te gaan leiden. De buurman, Carlos, is smoorverliefd op Amber en een meester in het neerzetten van allerlei typetjes. Hij gebruikt die kwaliteit om bij Amber in de smaak te vallen en ook om haar oma te pesten, die niet wil dat hij haar kleindochter achterna loopt.
Als de politie-inspecteur, die al jarenlang goed bevriend is met de familie, op bezoek komt met het eerste gedeelte van een geheimzinnig manuscript waarop de naam Vandekerckhove prijkt, is dit de aanzet tot allerlei spannende en onverwachte ontwikkelingen: nieuwe hoofdstukken van het manuscript worden anoniem bij de politie bezorgd en maken stilaan duidelijk wat voor man Bob werkelijk is.
Wie schreef het manuscript en waarom?
Welke rol speelt de vrolijke huishoudster Sara?
Allemaal vragen die opgehelderd worden in deze thriller, waarin natuurlijk ook de nodige humor niet ontbreekt.

Spelers :